Spoločnosť Materasso, to je zdravie, pohodlie a príroda

Spoločnosť vyrabajúca matrace Materasso

Doba je šialená, hektická, život je rýchly, zdravie máme iba jedno. To pochopila aj spoločnosť Materasso. Od svojho vzniku v roku 1995 pomáha svojimi výrobkami chrániť ľuďom zdravie, upokojovať, regenerovať a udržiavať rovnováhu medzi prácou a oddychom. Po náročnom dni plnom stresu a namáhavých činností je spánok jediné, na čo človek dokáže myslieť.

 

Kvalitný spánok by mal trvať sedem až osem hodín. Bez zdravotných, ortopedických matracov by však nebol možný. Ráno by ste sa budili unavení, dolámaní, neoddýchnutí. Materasso neustále sleduje vývoj v oblasti technológie výroby matracov, vyvíja nové výrobky a udáva trendy. Dbá na najvyššiu kvalitu a zdravotnú bezchybnosť materiálov. Pri výrobe využíva certifikovaný systém kvality, dodržuje všetky zdravotné štandardy, aby sa čo najviac priblížil k ľuďom a prírode.

 O priblížení sa k ľuďom svedčí aj výrobný program, ktorý zahŕňa nielen typizované matrace, ale i matrace vyrobené na mieru. Dopriať pohodlný a spokojný spánok svojim klientom predstavuje pre firmu Materasso najvyššiu prioritu. Zákazník si môže sám určiť rozmery, tvar, vyhotovenie podľa predstáv, ale i zdravotných problémov. Takýmto prístupom sa podarilo spoločnosti etablovať sa nielen na slovenskom, ale i na európskom trhu.

Solídny, zodpovedný, náš a pritom svetový

Byť považovaný za solídneho a zodpovedného partnera doma i vo svete by bez certifikácií nebolo možné. Už v roku 2002 Materasso ako prvý slovenský výrobca matracov dostal ocenenie SLOVAK GOLD. Jeho výrobky sú testované vo viacerých laboratóriách. Testy sú vykonávané z hľadiska hygieny, toxikológie, mechanických, ortopedických a iných dôležitých vlastností. Všetky produkty v testoch obstáli. Splnili prísne európske normy a štandardy. Vďaka tomu sa môžu hrdo prezentovať ako zdravotnícke pomôcky.

Zavedený systém manažmentu kvality zaväzuje firmu neustále napredovať, zlepšovať kvalitu svojich výrobkov, dbať na spokojnosť nielen svojich zákazníkov, ale i zamestnancov. Snažiť sa o dlhodobý a trvalo udržateľný rozvoj. O ochranu ľudí i životného prostredia. Zároveň zlepšuje pozíciu firmy na konkurenčnom trhu a robí z nej silného svetového hráča.

Tieto aktivity, činnosti a snahy si kladú za cieľ vytvoriť pre človeka najlepšie podmienky na relax. Ochrániť ho pred negatívnymi vplyvmi stresu a zhoršujúceho sa životného prostredia. Túto víziu sa spoločnosti darí napĺňať už dve desaťročia. Za ten čas umožnila tisíckam spokojných klientov vychutnať si uzdravujúce účinky nerušeného spánku na jej matracoch, ktoré už dlhé roky nesú pečať tej najvyššej kvality. Pre firmu Materasso je totiž najlepšia referencia spokojný a oddýchnutý zákazník.