Dobré rady, Strana 2

Doprajte dieťaťu kvalitný matrac

kvalitný matrac s dietatomKeď kupujeme matrac pre svoje dieťa, často sme neúmyselne ľahostajní v otázkach zdravia a vyberáme matrace, ktoré sú cenovo najvýhodnejšie. Vravíme si, že na ňom bude ležať len chvíľu a potom aj tak hneď vyrastie a bude potrebovať novú posteľ. Lenže pozor, nechtiac tým svojmu dieťaťu zabezpečíte ťažkosti s chrbticou. Ako sa tomu vyhnúť?

 

 

Ako si vybrať rošt: Ktorý je pre vás a vašu posteľ najvýhodnejší?

rost-do-postele_mojmatrac.skKúpite si kvalitnú posteľ, ešte kvalitnejší matrac a výberu roštu už veľa pozornosti nevenujete. A to je chyba. Práve vďaka nemu vyniknú prednosti postele a hlavne matracu. Mnoho ľudí nevie, na čo si má pri kúpe roštu dávať pozor a často siahne po nevhodnom variante. Pripravili sme pre vás najdôležitejšie tipy a rady, s ktorými si vyberiete správne posteľné rošty aj bez predchádzajúcich skúseností. Také, ktoré vám vydržia aj celý život. Na čo sa zamerať?

Aký matrac na dobrý a zdravý spánok?

mojmatrac-clanok-1Určite aj vy viete, že za zdravým a plnohodnotným spánkom stojí najmä ten správny matrac. Je však relatívne náročné ho nájsť. Každý z nás má inú telesnú konštitúciu a iné nároky na tvrdosť, výšku, prípadne materiál, a preto je k výberu matracu s ohľadom na zdravý spánok nutné pristupovať individuálne. Napriek tomu vám ponúkame niekoľko odporúčaní, ktoré vám pri hľadaní určite pomôžu.

 

 

Ako vybrať matrac na posteľ

Správna voľba matracu nie je jednoduchý proces. Niekomu sa to môže zdať "hotová veda". Nie je to však nič strašné a pri dodržaní niekoľkých jednoduchých zásad sa nemôžete rozhodnúť zle. Pokiaľ neviete ako na to, začítajte sa do tohto síce dlhšieho, ale informáciami nabitého textu, ktorý je založený na našich skúsenostiach po predaní tisícov matracov našim klientom.

 

 

 

 

Ako dlho používať matrac, aby neprišiel o svoje vlastnosti

životnosť-matraca_mojmatrac.sk

Na otázku „ako dlho vydrží matrac a kedy by som ho mal vymeniť“ neexistuje univerzálna odpoveď. Matrace sa priemerne dožívajú 7-10 rokov, no pokojne vám môžu v super stave vydržať aj viac ako 15 rokov. Od čoho to závisí? Tých faktorov je viac, najdôležitejším je materiál, z ktorého je matrac vyrobený. Ktorý typ vydrží najdlhšie a ktorý má, naopak, najkratšiu životnosť?

 

Penové matrace: Ktorý je pre vás ten najlepší?

kvalitny-matrac

Rozhodli ste sa kúpiť si penový matrac? Skvelá voľba, predtým však musíte poznať aspoň základné vlastnosti a výhody jednotlivých typov peny. Teda v prípade, že si chcete vybrať tú najvhodnejšiu penu pre vás a váš spánok. Univerzálna odpoveď na to, ktorý typ peny je najvhodnejší, neexistuje. 

 

  

Spoločnosť Materasso, to je zdravie, pohodlie a príroda

Spoločnosť vyrabajúca matrace Materasso

Doba je šialená, hektická, život je rýchly, zdravie máme iba jedno. To pochopila aj spoločnosť Materasso. Od svojho vzniku v roku 1995 pomáha svojimi výrobkami chrániť ľuďom zdravie, upokojovať, regenerovať a udržiavať rovnováhu medzi prácou a oddychom. Po náročnom dni plnom stresu a namáhavých činností je spánok jediné, na čo človek dokáže myslieť.

 

Bolí vás chrbát? Vyrieši to matrac!

bolest-chrbta-spanok-matracNikto nemá rád tie kruté rána, keď sa ráno zobudí ešte dolámanejší, ako večer zaľahol. Týmto nepríjemnostiam môže byť koniec, keď si zaobstaráte kvalitný matrac. Do zdravia sa oplatí investovať, matrac predsa využívate jednu dekádu života!

 

 

 

 

Stránka 2 z 2 - 19 položiek celkom